U Vrnjačkom bioskopu “Ted–izgubljeni pustolov” i “Djangova osveta”

slika filma u vrnjackoj banji

Od večeras pa do subote 18. maja u vrnjačkom biosopu možete pogledati dva filma. Od 18 sati za najmladje tu je animirana avantura “Ted–izgubljeni pustolov”.
U stvarnosti, Ted je građevinski radnik u Čikagu. Jednog dana, međutim, on je zamenjen za pravog Profesora i uzima njegovo mesto na letu za Peru, u potrazi za izgubljenim gradom Paititi. Profesor Lavrof i njegova prelepa ćerka Sara čekaju slavnog profesora da provali šifru. Na Tedovu žalost, Sara je verena sa njegovim idolom Maksom Mordonom, ali je Meks tajno izdao Profesora udruživši se sa zlim Koponenom i njegovom sumnjivom korporacijom Odiseja. To je znak da Ted treba da se pokaže…
Cena karte je 150 dinara.

Za one malo starije od 20 časova na repertoaru je drama “Djangova osveta”.
Uloge tumače Džejmi Foks, Kristof Volc, Leonardo di Kaprio, Keri Vošington, Semjuel L. Džekson, Franko Nero.Scenario i režija Kventin Tarantino .
Film “Đangova osveta” smešten je na jug Amerike, dve godine pre početka građanskog rata. Đango je rob koga surova prošlost i iskustvo sa prethodnim vlasnicima dovode licem u lice s nemačkim lovcem na glave, dr Kingom Šulcem. Neobični Šulc pridobija Đanga uz obećanje da će ga osloboditi nakon hvatanja braće Britl, mrtve ili žive. Posle uspešne misije, Šulc je daje Đangu slobodu i njih dvojica, kao slobodni ljudi, kreću u potragu za najtraženijim kriminalcem na jugu. Iako je Đango vešt i brz na obaraču, on sve vreme ostaje fokusiran na spasavanje Brumhilde, supruge koju je davno izgubio u trgovini robljem.